Onze locaties

De locaties van Knetter zijn een veilige plek van waaruit de begeleiding georganiseerd wordt. Het biedt veel vrije speelruimte voor groepsactiviteiten en biedt de mogelijkheid voor kinderen om zich even terug te trekken om alleen of in een klein groepje te spelen.

Goffert

Goffert

Op de Tapirstraat 2 direct naast het Goffertpark, in het scholencomplex van SBO de Windroos, de PI-school en Entrea, heeft Knetter een eigen lokaal. Doordat verschillende zorg -en onderwijsinstellingen onder één dak zitten, is er sprake van een nauwe samenwerking en korte communicatielijnen. Ook kunnen de kinderen van Knetter gebruik maken van veel aanwezige speelmaterialen en speelmogelijkheden. Bovendien kan er lekker buiten gespeeld worden op één van de schoolpleinen, het Goffertpark en de kinderboerderij. Kortom een fijne locatie die leren en ontspannen samenbrengt!

Lindenholt

Lindenholt

Op de Zellersacker 1103 in het schoolgebouw van de Bloemberg bevindt Knetter zich in het souterrain. Het is een overzichtelijke locatie met veel sport- en spelmogelijkheden in de directe omgeving zoals een voetbalveldje, het schoolplein met speeltoestellen en een nabijgelegen park. Daarnaast is er sprake van een laagdrempelige samenwerking met de omliggende scholen.