Onze locaties

De locaties van Knetter zijn een veilige plek van waaruit de begeleiding georganiseerd wordt. Het biedt veel vrije speelruimte voor groepsactiviteiten en biedt de mogelijkheid voor kinderen om zich even terug te trekken om alleen of in een klein groepje te spelen.

Goffert

Goffert

Op de Tapirstraat 2 direct naast het Goffertpark, in het scholencomplex van SBO de Windroos, de Tapir Zorg&Onderwijs Entrea Lindenhout, heeft Knetter een eigen lokaal. Doordat verschillende zorg -en onderwijsinstellingen onder één dak zitten, is er sprake van een nauwe samenwerking en korte communicatielijnen. Ook kunnen de kinderen van Knetter gebruik maken van veel aanwezige speelmaterialen en speelmogelijkheden. Bovendien kan er lekker buiten gespeeld worden op één van de schoolpleinen, het Goffertpark en de kinderboerderij. Kortom een fijne locatie die leren en ontspannen samenbrengt!

Lindenholt

Lindenholt

Op de de Gildekamp 6022 in het schoolgebouw van de Sbo de Windroos bevindt Knetter zich. Het is een overzichtelijke locatie met veel sport- en spelmogelijkheden in de directe omgeving zoals een voetbalveldje, het schoolplein met speeltoestellen en een nabijgelegen park. Daarnaast is er sprake van een laagdrempelige samenwerking met de omliggende scholen.

Nijmegen Noord

Nijmegen Noord

Op de Queenstraat 37a in Lent heeft Knetter in een eigen ruimte in het schoolgebouw van SBO de Windroos. Buiten zijn er voor de kinderen diverse speelplekken aanwezig, waaronder speelplek 'de viezebroek'  en binnen leent de ruimte van de school zich voor tal van mogelijkheden tot het organiseren van activiteiten. Doordat er meerdere partijen, zoals BS het Talent en KION naast de Windroos liggen is het makkelijk op hier vanuit Knetter de samenwerking in op te zoeken.